Om oss

Jærfjøla AS er en familiebedrift fra Sandnes med stolte tradisjoner i tre- og møbelindustrien. Våre skjærefjøler, serveringsfjøler og spisefjøler produseres i heltre Accoya på Jæren. De mange ulike trematerialer har sine vidt forskjellige egenskaper og karaktertrekk. Accoya heltre står for det ekstremt holdbare, stilrene og praktiske i hverdagen.

Vårt hovedfokus har vært å gjøre Jærfjøla lett i vekt og enkel å ta i bruk.


JÆRFJØLA ACCOYA ER ET 100 % NATURPRODUKT LAGET FOR DET NORSKE KJØKKEN. FRITT FOR MIKROPLAST, SVANEMERKET, MILJØVENNLIG OG GÅR RETT I OPPVASKMASKINEN!


HVA ER ACCOYA?

Accoya er det mest stabile og holdbare trevirket som finnes. Det er svanemerket og inneholder ingen giftige kjemikalier. Jærfjøla i heltre Accoya får ikke fiberreisning, fliser ikke og er kvistfri. Den leveres ubehandlet og krever ingen form for impregnering av olje eller lignende, kun rengjøring etter bruk. Accoya tåler all form for oppvaskmaskin og steamer – noe som er et stort framskritt for skjærefjøler og serveringsbrett i tre. Maskinvask fjerner også bakterieflora og lukt, og hygienekontrollen på kjøkkenet blir vesentlig tryggere.

Etter maskinvask skal Jærfjøla tørkes på høykant med god lufting på begge sider. Tynne skjærefjøler har lettere for å bøye seg, men det kan enkelt rettes opp. Fukt fjøla og legg den på benken med buen opp. Etter noen minutter har skjærefjøla rettet seg og kan da tørkes videre på kant med god lufting på begge sider.

Accoya er merkenavnet for acetylert radiata furu. Dette trevirket er hentet fra bærekraftig skog før den behandles med eddik under varme og trykk. Dette utløser en kjemisk reaksjon i trefibrene som begrenser vanninntrenging i celleveggene. Etter prosessen fjernes eddiken, og trevirket har blitt det mest holdbare og anvendelige vi kjenner til. Hele prosessen er bærekraftig, miljøvennlig og svanemerket, og gjør Accoya til et unikt produkt.

For mer informasjon om Accoya sin miljømerking, se her.

 

0+logo+accoya+svane.jpg

SKREDDERSØM

Vi leverer også skreddersydde løsninger til proffmarkedet.
Send oss gjerne en mail, post@jarfjola.no